Omdömen

"Dottern är 1,5 år snart och har haft Needly-kläder i alla storlekar sedan hon föddes. Alltid nöjda och vi får så mycket komplimanger från kända och okända. Nu har hon börjat förskolan och redan första veckan fick vi frågor om varifrån vi köpt bl.a. peplumtoppen. Jättenöjda och kommer fortsätta beställa. /Linda Ahnell"

 

"Min dotter blev jättefin i superhjältebyxorna. Tyget var mjukt och fina färger, jättenöjd! Även supernöjd med kommunikationen inför och efter beställningen. Kan definitivt rekommendera att beställa från Needly! /Caroline Dahlman"

 

"Fantastiska kläder och väldigt bra service! Frågade Needly om en speciell beställning då jag behövde en sovpåse till våran son och hon hjälpte mig utan att tveka och gjorde den finaste sovpåsen i traktortyget. Beställde också ett par tights och en T-shirt i samma tyg och är väldigt nöjd! /Nathlie Brison Bjelkendal"

 

"Velig som jag är så hade jag väldigt svårt att välja vilket tyg jag ville ha som skulle vara perfekt för min son, jag valde ett tyg men ångrade mig! Detta gjorde absolut ingenting, jag fick den hjälp jag behövde och bemöttes med den största professionella vänlighet. Tid lades ner på att visa mig olika tyg kombinationer tills jag såg det jag ville ha. Resultatet blev en super söt kanindress! Jag är helnöjd och kommer absolut beställa härifrån igen och rekommendera detta för alla som jag känner! /Sofia"

 

"Jag har hittills beställt två gånger härifrån och både jag och barnen har varit supernöjda båda gångerna! Tygerna har fin kvalité, är prisvärda samt att det är extra kul när barnen inte har samma kläder som "alla andra" ;) Det kommer absolut att bli fler beställningar härifrån! /Beatrice"

 

"Tack för att jag fick vara med och skapa mitt drömtyg. Jag trodde aldrig att mitt förslag i din tävling skulle leda till att min superhjältedotter får ett eget tyg. Jag blir så imponerad av hur du gjorde mig delaktig i varje del av processen. Genom vårt samarbete har vi skapat något fantastiskt! Jag kan knappt vänta tills min inspiration snurrar runt i sin superhjälteklänning som möjliggör att hon kan känna sig både tuff och fin. /Sandra Dögg"

 

"Jag köpte snurrklänning med body under i storlek 50 till våran lilla dotter. Den är fantastiskt välsydd och bra måttanpassad. Vi beställde den i det underbara lodjurstyget, klänningen har blivit tvättad och använd flera gånger och är fortfarande lika fin i färgen, sömmar och knappar som om den vore helt ny. Stor fördel att ha en body under kjolen på små bebisar, rekommenderas varmt! ️/Marie & Melody"

 

"Beställt en del kläder och älskar att du själv designat dem. Det gör dem mer speciella. Är superfint material som inte krymper och är slittåligt :) Supernöjd! Beställde en kanindress och vi ÄLSKAR den! Tack tack tack för en så fin dress! /Nathalie"

 

"Bra kvalité och supermysiga kläder som man själv kan vara med att utforma. Snabb leverans och supertrevlig försäljare. 5+ av 5 möjliga. /Lena"